Tweede editie Bloastoberfest groot succes

Uitgaan & Cultuur

OLDENZAAL – De feestcommissie van O.C.V de Markloawen heeft zaterdag in Hotel Het Landhuis een geslaagd Bloastoberfeest neergezet. De bierpullen vlogen in het rond op de maat van de muziek van de Kamer van feesthandel.
Het welkomsschnapje met bierpul en broodje braadworst was goed om in de stemming te komen. De zaal in Hotel Het Landhuis was schitterend versierd met de blauw-witte Oktoberfest versiering, lange biertafels en gezellige fotohoekjes maakten het compleet. De Oldenzaalse Kopperbloazers hebben de boel weer mooi op de kop gezet met een schitterende scala van muzikale klanken. “Kortom een geslaagde tweede editie Bloastoberfest, wat zeker ook volgend jaar weer een vervolg gaat krijgen”, aldus de feestcommissie.

Uitgaan & Cultuur

Rondstruinen en genieten van laatste zonnestralen op Twentse Landgoed Fair

Bezoekers en standhouders van de Landgoed Twente Fair genoten zaterdag en zondag volop van al het goede dat Twente te bieden heeft en van een heerlijk najaarszonnetje.
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Kinderen gratis entree bij de Nuffe Tantes

De Nuffe Tantes zijn een beetje verknipt! Ze hebben gewoon bedacht dat kinderen (6+) vanwege de herfstvakantie GRATIS naar hun voorstelling mogen in Stadstheater De Bond! De kleurrijke...
Lees verder