Leerlingen Havo en VWO exposeren visie op moderne media en kunst in De Bond

Uitgaan & Cultuur

OLDENZAAL - De eindexamenleerlingen 5 Havo van het Twents Carmel College, locatie de Thij De Bond presenteren in De Bond hun expositie rond het thema ‘Media versus Privacy’. Het gaat om een reeks van foto’s van privésituaties, die zijn geënsceneerd alsof die werkelijkheid zijn. De leerlingen van 6 VWO hebben zich in de eerste helft van het eindexamenjaar met het thema; ‘Geëngageerde kunst’ bezig gehouden, met de bedoeling een maatschappelijk of politiek probleem aan de kaak te stellen. De expositie wordt komende donderdag 22 februari om 19.00 uur geopend. Aansluitend vindt in de theaterzaal het eindexamen muziek van leerlingen 5 HAVO en 6 VWO plaats.
De expositie is te bezichtigen van woensdag 21 februari t/m maandag 19 maart 2018. Bezoektijden: di. t/m vr. van 13.00 – 17.00 uur en tijdens voorstellingen.

Uitgaan & Cultuur

Rondstruinen en genieten van laatste zonnestralen op Twentse Landgoed Fair

Bezoekers en standhouders van de Landgoed Twente Fair genoten zaterdag en zondag volop van al het goede dat Twente te bieden heeft en van een heerlijk najaarszonnetje.
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Kinderen gratis entree bij de Nuffe Tantes

De Nuffe Tantes zijn een beetje verknipt! Ze hebben gewoon bedacht dat kinderen (6+) vanwege de herfstvakantie GRATIS naar hun voorstelling mogen in Stadstheater De Bond! De kleurrijke...
Lees verder