Twintigste editie MTB-wedstrijd Rondom de Hellehond tijdens Hellehondsdagen met duo-race als primeur

Sport & Vrijetijd

DE LUTTE - Liefhebbers in Twente van de mountainbike-sport kijken er al reikhalzend uit naar de 20ste editie van Rondom de Hellehond in De Lutte op vrijdag 13 juli. Traditiegetrouw wordt vlak na de opening van de Hellehondsdagen het startschot gegeven voor dit uitdagende sportevenement in het centrum van De Lutte. In een tijdsbestek van een uur voor de heren mag degene die de meeste rondjes fietst door het kerkebos en het centrum van De Lutte zich voor het komende jaar de onbetwiste MTB-koning van Rondom de Hellehond noemen. Voor de deelnemende dames is deze tijd verkort met een kwartier naar 45 minuten. Naast de eer worden er ook tal van prijzen uitgegeven en niet alleen voor de snelheidsduivels maar ook voor andere ludieke prestaties gedurende de wedstrijd die alleen bestemd is voor niet-licentiehouders.

Een primeur wordt de duo-race, waarbij twee renners in estafettevorm gedurende een uur gaan proberen om zoveel mogelijk rondjes te fietsen. De snelle pitstraat garandeert een spectaculaire wisselsensatie. Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in via deze link: https://www.hellehondsdagen.nl/mountainbikewedstrijd-rondom-de-hellehond... Let op: er maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Iedereen, fietsers en toeschouwers, is van harte welkom op vrijdag 13 juli om 19.30 uur in de dorpskern van De Lutte voor een gezellige en sportieve start van de Hellehondsdagen.

Sport & Vrijetijd

Mountainbike clinic en funwedstrijd voor schooljeugd

MTB Het Twentse Ros houdt een uitgebreid mountainbike weekend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 september op het Hulsbeek in Oldenzaal.
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Dames Vrouwen Netwerk tennissen

Het Vrouwen Netwerk Oldenzaal hield afgelopen week een tennistoernooi.
Lees verder