Amos naar Alpe d’Huzes in strijd tegen kanker

Sport & Vrijetijd

DE LUTTE - Ook dit jaar zal er een afvaardiging uit De Lutte meedoen aan Alpe d’Huzes 2018. De kameradengroep Amos, welke een kleine dertig jaar geleden vanuit de voetbal is ontstaan, heeft namelijk besloten om zich aan te melden met een zestal fietsers en een aantal begeleiders uit De Lutte. Naast de sportieve uitdaging voor deze heren, wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek door het KWF. Om hier invulling aan te geven zijn er, naast de vele trainingskilometers, de nodige activiteiten georganiseerd. Zo heeft er op de vrijdag na Hemelvaart (op 11 mei 2018) een benefietdiner plaatsgevonden. Deze bijzonder geslaagde avond heeft meer dan 2.500 euro opgebracht. Amos vertrekt op zondagochtend 3 juni naar de Alpen om daar op 7 juni 2018 deel te kunnen nemen aan Alpe d’Huzes.

Afgelopen zaterdag was er een graanschuurfeest met gratis muziek van Starlight Drive- Inn en de band Disorder. Naast deze twee activiteiten heeft Amos ook een speciaal bierpakket van de Othmar brouwerij in de verkoop, waarvan een groot gedeelte van de opbrengst ten gunste komt van de stichting Alpe d’Huzes en zijn er de nodige sponsorpakketten voor bedrijven. Mochten er nog ondernemers en of particulieren interesse hebben in een bier- of sponsorpakket? Zij kunnen alle info krijgen via: r.oldemonnikhof@live.com.
De tocht volgen of sponsoren? Kijk op de actieagina van Amos: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/amos of op facebook via https://www.facebook.com/AMOS-De-lutte-139406370181290/ Ook kan men hier een deelnemer individueel of Amos als team sponsoren.

Sport & Vrijetijd

Ruiters strijden voor de winst van het Vlinderkind

Het is inmiddels een traditie op manege Twents Ruitercentrum Het Hulsbeek: de helft van het startgeld van het laatste concours van het jaar is voor Stichting Vlinderkind. “Dat voelt heel goed”,...
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Leer hardlopen bij Huub van Langen

Huub van Langen verzorgt vanaf 6 januari een cursus hardlopen (januari-april). Onder wekelijkse begeleiding train je samen met anderen in een kleine groep en loop je in vier maanden naar 45 tot 60...
Lees verder