Amos naar Alpe d’Huzes in strijd tegen kanker

Sport & Vrijetijd

DE LUTTE - Ook dit jaar zal er een afvaardiging uit De Lutte meedoen aan Alpe d’Huzes 2018. De kameradengroep Amos, welke een kleine dertig jaar geleden vanuit de voetbal is ontstaan, heeft namelijk besloten om zich aan te melden met een zestal fietsers en een aantal begeleiders uit De Lutte. Naast de sportieve uitdaging voor deze heren, wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek door het KWF. Om hier invulling aan te geven zijn er, naast de vele trainingskilometers, de nodige activiteiten georganiseerd. Zo heeft er op de vrijdag na Hemelvaart (op 11 mei 2018) een benefietdiner plaatsgevonden. Deze bijzonder geslaagde avond heeft meer dan 2.500 euro opgebracht. Amos vertrekt op zondagochtend 3 juni naar de Alpen om daar op 7 juni 2018 deel te kunnen nemen aan Alpe d’Huzes.

Afgelopen zaterdag was er een graanschuurfeest met gratis muziek van Starlight Drive- Inn en de band Disorder. Naast deze twee activiteiten heeft Amos ook een speciaal bierpakket van de Othmar brouwerij in de verkoop, waarvan een groot gedeelte van de opbrengst ten gunste komt van de stichting Alpe d’Huzes en zijn er de nodige sponsorpakketten voor bedrijven. Mochten er nog ondernemers en of particulieren interesse hebben in een bier- of sponsorpakket? Zij kunnen alle info krijgen via: r.oldemonnikhof@live.com.
De tocht volgen of sponsoren? Kijk op de actieagina van Amos: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/amos of op facebook via https://www.facebook.com/AMOS-De-lutte-139406370181290/ Ook kan men hier een deelnemer individueel of Amos als team sponsoren.