Wisseling van de wacht in redactie De Glimlach

Algemeen

OLDENZAAL - Deze week is Bianca Hellemons begonnen als redacteur en fotograaf voor uw weekkrant De Glimlach. Zij neemt alle werkzaamheden over van Harry Jutten, die heeft besloten andere wegen in te slaan. Voor het overige blijft alles bij het vertrouwde. Alle persberichten en nieuwswaardige mededelingen, aankondigingen van evenementen en acties of andere verslagen van gebeurtenissen in Oldenzaal of De Lutte zijn als altijd zeer welkom. Deze kunnen worden gericht aan redactie@glimlachtwente.nl. Ook foto’s zijn welkom, mits van goede kwaliteit en voldoende scherp. Om zeker te zijn van plaatsing in de eerstvolgende editie verzoeken wij u om uw berichten en eventuele foto’s uiterlijk zondag om 17.00 uur aan te leveren. In het colofon vindt u alle gegevens inzake redactie, adverteren en bezorging. Ook kunt u wekelijks de laatste editie van De Glimlach lezen op internet. Op de site www.glimlachtwente.nl vindt u een bladerbare editie.

Algemeen

Hotel ’t Kruisselt De Lutte wint Gouden Zoover Award

Hotel ‘t Kruisselt behoort tot 1 van de best beoordeelde accommodaties van het land.
Lees verder
Algemeen

Infoavond BoesCoolFit

Vanwege de start van een nieuw BoesCoolFit-seizoen wordt donderdag 17 januari een infoavond georganiseerd voor sportorganisaties, sportcoördinatoren, (vak)leerkrachten en ander geïnteresseerden in de...
Lees verder
Algemeen

Nieuwe instrumenten voor de Boeskoolbloazers

Laat het carnaval maar beginnen! Dat zullen de leden van de Boeskoolbloazers vast en zeker hebben gedacht toen ze vlak voor Kerst hun grote cadeaus al mochten uitpakken: nieuwe instrumenten.
Lees verder