Kosse verrast met serenade

Algemeen

OLDENZAAL - Gouden medaillewinnaar Slagerij Kosse is zaterdag verrast door een muzikale felicitatie van koninklijke muziekvereniging Semper Crescendo. Totaal verrast ontving slager Leon Niekrake de serenade van de Oldenzaalse muziekvereniging.

Slagerij Kosse won tijdens de internationale vakwedstrijden op tien onderdelen totaal tien keer goud. Op de vraag van de journalist of de plaatselijke harmonie en de burgemeester al langs waren geweest, antwoordde Niekrake “Nee, maar misschien komen ze nog.” Deze ‘uitnodiging’ nam Semper Crescendo graag aan en zo marcheerde de harmonie zaterdag richting de slagerij aan de Glindestraat.

Algemeen

Hotel ’t Kruisselt De Lutte wint Gouden Zoover Award

Hotel ‘t Kruisselt behoort tot 1 van de best beoordeelde accommodaties van het land.
Lees verder
Algemeen

Infoavond BoesCoolFit

Vanwege de start van een nieuw BoesCoolFit-seizoen wordt donderdag 17 januari een infoavond georganiseerd voor sportorganisaties, sportcoördinatoren, (vak)leerkrachten en ander geïnteresseerden in de...
Lees verder
Algemeen

Nieuwe instrumenten voor de Boeskoolbloazers

Laat het carnaval maar beginnen! Dat zullen de leden van de Boeskoolbloazers vast en zeker hebben gedacht toen ze vlak voor Kerst hun grote cadeaus al mochten uitpakken: nieuwe instrumenten.
Lees verder