Christmas Fair Twente heeft code oranje overleefd!

Algemeen

Oldenzaal - Op 8, 9 en 10 december vond voor het eerst op het Hulsbeek in Oldenzaal Christmas Fair Twente plaats.

De fair werd geteisterd door barre weersomstandigheden met als klapper code oranje. Maar ondanks dat hebben 6887 bezoekers de weg naar de fair gevonden en dat is geweldig.

De organisatie kijkt terug op een ‘bijzonder’ weekend. Een weekend vol gezelligheid en handel, maar ook met enorme tegenslagen van het weer. De weersvoorspellingen waren voor het weekend slecht, maar op zondag code oranje was de druppel. De zondag wat de topdag had moeten zijn, werd hierdoor minder goed bezocht en zorgde daardoor dat de 10.000 bezoekers niet gehaald werden.

Er is dit jaar enorm geïnvesteerd in marketingcampagnes en mede daardoor was er toch te spreken van een mooi succes. ‘Als wij met deze weersomstandigheden deze aantallen bezoekers kunnen trekken naar de fair, dan biedt dit alleen maar meer succes voor de toekomst.’ Aldus Johan Wolters, directeur CNO-Expo.

De organisatie krijgt van de deelnemers opvallend veel lof. Ook bezoekers spreken van een mooi opgezette fair en een goed initiatief.
Vooral de grote horecatent in het midden, waar verkleumde bezoekers zich konden opwarmen met een hapje en warm drankje, had voor hen meerwaarde.

Op 14, 15 en 16 december 2018 wordt Christmas Fair Twente in 2018 groter opgezet met meer beleving.

Algemeen

Leden sinti-familie Weiss onthullen prachtige social sofa om te gedenken en belang noaberschap te benadrukken

In de stadssingel tussen de Oostwal en de parkeerplaats Citadel is afgelopen woensdag een zogenoemde social sofa onthuld. Het is een bijzonder monument, waarin een tragische geschiedenis uit de...
Lees verder