Ook in de nacht is onze zorg goed en vertrouwd

Zorgfederatie Oldenzaal

Als ThuiszorgCentrumOldenzaal zijn wij er voor u, vertrouwd en dichtbij. Elke dag staan wij voor u klaar. Als u zorg nodig heeft gaan wij met u om tafel om samen te bespreken hoe u het wilt en hoe wij daarin het beste kunnen ondersteunen.

U blijft graag thuis wonen. Wij vinden het ook heel belangrijk dat u goed, veilig en vertrouwd kunt blijven wonen in uw eigen omgeving. Daarom zetten wij al onze deskundigheid en ervaring in om u daarbij te helpen. U kunt dan zo gewoon mogelijk mee blijven doen aan het leven van alledag en aan die dingen waaraan u plezier en voldoening ontleent.

U houdt de regie en wij bieden u betrokken, betrouwbare, moderne en praktische zorg aan in huis. Wij weten ook de weg als het gaat om het aanvragen van de indicatie voor zorg, personenalarmering, hulpmiddelen, aanpassingen voor uw huis en andere voorzieningen die u helpen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Altijd zorg als het nodig is
Waar de ene persoon gezond en relatief ‘zorgvrij’ oud wordt, heeft de ander op een gegeven moment deskundige zorg nodig. Onze medewerkers zijn breed opgeleid en praktisch ingesteld. Of het nu gaat om hulp bij het douchen, het aantrekken van kousen of het verhelpen bij het innemen van uw medicijnen: het gebeurt deskundig en betrokken.

Het kan zijn dat u rondom de klok zorg nodig heeft, of ten minste dat het altijd beschikbaar is. Dat kan! Onze medewerkers kunnen bij u ook zorg geven tussen 22.00 uur s avonds en 8.00 uur ‘s morgens.
Denk bij nachtzorg aan hulp aan bijvoorbeeld toiletgebruik, controle. Ook voor terminale cliënten staan wij klaar.
Voordeel van nachtzorg is dat de partner of mantelzorg ontlast wordt en van een goede nachtrust kan genieten om overdag de zorg zelf te kunnen verzorgen.

Een zo gewoon mogelijk leven, ook met dementie
De regie over het leven verliezen: dat gebeurt bij dementie. Het is belangrijk om dan de juiste steun en zorg te krijgen. Dat geldt zowel voor de persoon die het overkomt als voor de partner of mantelzorger. Wij bieden, ondanks alle veranderingen in de zorg, de gespecialiseerde en invoelende zorg die nodig is om de kwaliteit van leven voor cliënt en familie zo optimaal mogelijk te houden.

U kunt ons dag en nacht bereiken: Thuiszorg die goed en vertrouwd voelt!