Kom kennismaken tijdens de Open Dag van de Zorg

Zorgfederatie Oldenzaal

Sinds 1 februari ben ik de nieuwe directeur bestuurder van Zorgfederatie Oldenzaal. De eerste indrukken van Oldenzaal zijn heel positief! Graag ontmoeten mijn collega's en ik u op 21 maart tijdens de Open Dag van de Zorg. U komt toch ook?

Van 16-21 maart 2015 vindt de Landelijke ‘Week van Zorg en Welzijn’ plaats, met als hoogtepunt op zaterdag 21 maart de Open Dag van Zorg en Welzijn.
Tijdens de Open Dag kunt u een kijkje nemen in het hart van zorg en welzijn. Cliënten, vrijwilligers, collega’s, familie, buurtbewoners, studenten, werkzoekenden (verpleegkundigen/Verzorgende IG, vakantiemedewerkers, vrijwilligers) en ouderen die zich oriënteren op de toekomst.

De Week van Zorg en Welzijn dé kans om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

Ook Zorgfederatie Oldenzaal opent voor u de deuren van 10.00 tot 13.00 uur.
Het thema voor ons is dit jaar: ‘Wonen’
In de voor u vertrouwde Mariahof en Scholtenhof bieden we nieuwe mogelijkheden voor wonen, welzijn, zorg en behandeling zoals huiselijke verpleeghuiszorg en het huren van een inleunwoning. We vertellen u hier graag meer over.

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Zorg?
In Scholtenhof organiseren we een zorg-informatiemarkt met diverse deelnemers, zoals onder meer ThuiszorgCentrumOldenzaal, de gemeente, Stichting Vrienden, Huuskes (maaltijden) en Tunstall (zorgtechnologie).
Medewerkers van de Zorgfederatie informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van zorg en welzijn (reisbureau Reisgenoten, dagbesteding, vrijwilligers, plusdiensten, case-management).

Forum: Van 11.00 - 11.30 gaan deskundigen graag met elkaar en met u in gesprek over de veranderingen in de ouderenzorg. In het forum zitten vertegenwoordigers van de gemeente, gezondheidszorg en Zorgfederatie Oldenzaal.
De discussie wordt geleid door Wiesje Heeringa, directeur-bestuurder.

Heeft u belangstelling om onze appartementen te bezoeken?
U krijgt deze dag van 10.00-13.00 uur de gelegenheid om in Scholtenhof, Mariahof, De Potskamp, De Grevinkhof en De Beatrix een appartement te bekijken.

Als u een appartement wilt zien, kunt u zich melden in Mariahof of Scholtenhof voor de bezichtiging van de appartementen, ook voor de appartementen van De Potskamp, De Grevinkhof en De Beatrix.

Wij ontmoeten u graag tijdens de Open Dag op zaterdag 21 maart
van 10.00-13.00 uur in Scholtenhof en Mariahof.

Scholtenhof: informatiemarkt, forum en bezichtiging appartementen
Mariahof : bezichtiging appartementen

Tot ziens op de open dag!