vv Oldenzaal degradeerde naar de vierde klasse

28 april 2002: vv Oldenzaal degradeerde naar de vierde klasse.
Door een 4-2 nederlaag tegen ATC´65 degradeerde vv Oldenzaal en keerde na een jaar al weer terug naar de vierde klasse. F.C. Berghuizen werd kampioen.

24 juli 2003: VV Oldenzaal – Excelsior
Het eerste elftal speelde voor de derde keer tegen profclub Excelsior Rotterdam. Dit keer had de ploeg uit Kralingen duidelijk meer moeite met vv Oldenzaal, want na ongeveer een uur voetballen was de stand nog steeds nul tegen nul. Oldenzaal verloor uiteindelijk met 5-0. Trainer Carel Peperkamp van vv Oldenzaal was tevreden over de inzet van de spelers.

                                 

Voorste rij vanaf links: Roy Kuipers, Maurice Teussink, Pascal Oortman, René Suelman, Venancio Ramirez, Mark van Es, Edo Hilgenberg, Erwin Brouwer, Marco de Pruyssenaere, Tom Roode en Ad Liedenbaum.

9 januari 2004 Persprijs 2003 voor jeugd vv Oldenzaal
De Persprijs 2003 van de Twentsche Courant Tubantia werd toegekend aan het jeugdbestuur en de jeugdwervingscommissie van de vv Oldenzaal. Een groep of persoon die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maakt voor de sport en de publiciteit daarvoor heeft aangewend als extra hulpmiddel, komt in aanmerking voor de Persprijs. Tijdens het sportgala in zaal Rouwhorst reikte Johan Huijsmans de prijs uit aan Joost te Marvelde, jeugdvoorzitter, en Bertus Pool, jeugdwerving.

13 maart 2004 Jubileumkrant huis aan huis verspreid
Zo´n honderd mensen verzamelden zich tegen negen uur in het clubgebouw. De jubileumkrant werd huis-aan-huis in Oldenzaal verspreid. Geluidswagens werden ingeschakeld om de inwoners erop te attenderen dat ze ook loten konden kopen.

 

15 mei 2004 Zilveren en laatste editie G.J.A. Meerstoernooi.

Van 1980 tot en met 2004 kwamen voor het G.J.A. Meers veteranentoernooi niet alleen elftallen uit Twente, maar ook elftallen uit Nijmegen, Rotterdam en Ommen. Het toernooi werd altijd op de derde zaterdag van mei gespeeld. Zelfs buiten onze landsgrenzen, vooral Duitsland maar ook een keer uit Frankrijk wisten de clubs sportpark De Thy te vinden. Voor de 25ste en laatste keer werd het G.J.A. Meerstoernooi gespeeld in 2004. In overleg en op verzoek van de weduwe van Gerrit Meers, die in mei 2002 overleed, krijgt het toernooi volgend jaar een andere naam. Ook de organisatoren: Tjerk Boonstra, Jan Wekking, Johan Weierink en Alex Oude Nijhuis dragen het stokje over.

Gerrit Meers in 1989. 

 

Vanaf het begin namen onze Duitse vrienden uit Uffeln aan het G.J.A.Meers veteranentoernooi deel. Uiteraard gingen de veteranen van de VVO naar hun “Alte Herren Turnier”. Hieronder een foto van de Uffelngangers van het eerste uur.

Voorste rij: Henk Nijkamp, Frits Os, Henk Berendsen, Jos Haverkort en Willem oude Alink. Tweede rij: André Polhuis, Paul Velthuis, Frans Kuipers, Frans Luttikhuis en Jan Frijters. Derde rij: Hannes Hoffmann, Willy Esschendal, Henk Leuwerink en Hans Trap. Vierde rij: Gerrit Kamphuis, Harry Roode, Koert Standhart en Hennie Koopman. Zesde rij: Harm Cramer. Jürgen Scherfke, Jan Wekking en Ben Schopman.

14 juli 2004 Jubileumwedstrijd: Vv Oldenzaal – FC Twente

Ondanks de stromende regen was er veel belangstelling voor de jubileumwedstrijd van vv Oldenzaal tegen FC Twente. De uitslag werd 7 -0. Voor Twente scoorden Bruns (2x), Cziommer (2x), Culina, Shoulov en Christensen.

Erwin Brouwer in duel met Simon Cziommer.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 11 oktober 2004 werd Ronald Wienk gekozen tot voorzitter. Hij volgde Hennie Pool op.