Een bank voor Oldenzalers, door Oldenzalers

Wat hebben de banken van de afgelopen zeven jaar geleerd?
Al meer dan zeven jaar maken we ons boos over de bonuscultuur, dubieuze investeringen en een terugtrekkende beweging van banken. Banken die groot geworden zijn door het inwisselen van de loonzakjes in een betaalrekening waar de werkgever het salaris op stortte. Allemaal lekker gemakkelijk en wel zo veilig, de voordeur van de bank stond wagenwijd open.

De tendens is gewijzigd, banken nemen afstand van klanten onder het mom van internetbankieren. De klant vindt het zo gemakkelijk en daarom is er geen behoefte meer aan een fysiek bankkantoor. Is dat zo? 40% van de nederlanders wil graag overstappen naar een andere bank, maar welke andere bank? Zitten er verschillen in? Nou wel degelijk: in de top 3 van banken waar men naar wil overstappen zit, de ASN bank, Triodos bank en de Regiobank.
Dus ook u heeft een keuze, immers aan de Wilhelminastraat 25 zit de Regiobank. Een bank voor Oldenzalers door Oldenzalers. Vertrouwde gezichten waar we met een knipoog de service van de bank van toen proberenert terug te brengen.

Balie
Gewoon aan de balie geld opnemen of storten is geen enkel probleem. Bij veel bankfilialen kan dit alleen via een machine zonder dat hierbij een mens aan te pas komt. Niet bij ons, we hebben niet voor niets het credo: U hoeft niet te pinnen, maar loop gewoon even binnen.

Rente
Een goede rente op uw spaargeld is mogelijk:
Regiobank 1,1 %
Rabobank 0,8 %
ABN AMRO 0,8 %
ING 0,8 %

Kinderen weer leren sparen
Wie is er niet groot mee geworden? Elke woensdagmiddag naar de bank om de spaarpot te legen en bij een volle spaarkaart een cadeautje te mogen uitzoeken. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een leuke manier sparen, met een spaarkaart, gewoon traditioneel zoals we dat vroeger ook geleerd hebben. Daarnaast hebben we het Zilvervloot sparen in ons assortiment. Een goede rente met een maximale premie van 10%.

En overstappen is vrij eenvoudig
Alle Nederlandse banken hebben een gratis overstapservice, die volgens de consumentenbond goed werkt. De Overstap die je aanvraagt bij je nieuwe bank neemt twee zaken voor je uit handen:
1 Bijschrijvingen worden automatisch doorgestort naar je nieuwe rekening
2 Automatische incasso’s worden overgezet naar je nieuwe rekening

Dus wilt u ook de service van een bank ontvangen zoals u vroeger gewend was, loop dan eens vrijblijvend binnen bij de Regiobank Oldenzaal, een bank voor Oldenzalers en door Oldenzalers. U zult merken dat binnen de Regiobank we dienstbaar bankieren hoog in het vaandel hebben staan, u bent geen rekeningnummer maar een klant die wordt geholpen door bekende gezichten.

Tot gauw.