Archief - Sport & Vrijetijd

Sport & Vrijetijd
Quick’20 - Be Quick 1887 Zaterdag 7 oktober 19.00 uur

De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdagavond 7 oktober 2017 om 19.00 uur. Dit is de 1e competitiewedstrijd op het vernieuwde hoofdveld van natuurgras waarbij de lampen worden ontstoken van de fraaie lichtinstallatie met 8 lichtmasten. Bij heel veel regen kan eventueel uitgeweken worden naar veld 2 waarop uitstekend kunstgras ligt en dat ook is voorzien van een lichtinstallatie.

Vorig seizoen begonnen Be Quick 1887 en Quick’20 beter aan de competitie dan dit jaar.
Na 10 wedstrijden stond Quick’20 op de 2e en Be Quick op de 3e plaats van de ranglijst.
In deze jaargang 2017-2018 zijn beide teams de eerste 6 wedstrijden niet goed gestart.
Be Quick 1887 heeft wel het dubbele puntenaantal dan Quick’20 met 6 punten tegenover 3.
Be Quick heeft al 2 wedstrijden gewonnen, terwijl Quick’20 nog steeds op de eerste zege wacht en na 6 wedstrijden is de stand op de ranglijst, de 13e plaats voor de Groningers en de 16e voor de Oldenzalers. Feit is wel dat er in beide teams in het eerste elftal meerdere wijzigingen zijn opgetreden in vergelijking met afgelopen seizoen en daaruit is misschien te verklaren dat beide teams minder punten hebben vergaard na 6 duels dan in dezelfde fase vorig jaar.

De wedstrijden tussen Quick’20 en Be Quick 1887 zijn altijd echte reclame voor het amateurvoetbal met veel doelpunten. In de laatste 3 seizoenen was de balans in evenwicht en wonnen de teams allebei 3 x, één keer uit en twee keer thuis. Quick’20 zal zich zeker willen revancheren voor de zware 5-1 nederlaag op 2 april 2017 in de laatste onderlinge ontmoeting in de uitwedstrijd.

Het wordt hoog tijd dat Quick’20 eindelijk de 1e overwinning behaalt in deze competitie en het liefst met goed voetbal. Noodzakelijk is dit niet direct, effectiviteit verdient in dit stadium de voorkeur boven schoonheid. Het zou ook een geweldige opsteker zijn voor de tobbende thuisploeg als eindelijk die hatelijke nul achter het aantal winstpartijen verdwijnt.
__________________________________________________________
Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – Be Quick 1887

Scheidsrechter : de heer M.J. Nagtegaal
Ass.scheidsrechters : de heren R.D. Reinds en L. Faber

_______________________________________________________________________

Wedstrijdsponsor is Betoncentrale Twenthe

Sport & Vrijetijd Rudie Kemna Classic door de natuur rond Oldenzaal Zondag 19 november wordt de eerste veldtoertocht van seizoen 2017 – 2018 van de Oldenzaalse Wielerclub gehouden. Evenals vorig jaar zal voormalig vliegveld Twente weer in de route zijn opgenomen. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Veel deelnemers aan Snertloop De Lutte ‘Het is altijd heerlijk hardlopen in De Lutte en omgeving!’ is een reactie van veel deelnemers aan de winterse Snertloop vanuit De Lutte. Daarom hebben zich nu al weer vele hardlopers ingeschreven... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Nieuwe trainingspakken voor JO13-1 VV Oldenzaal De jongens en meisjes van het JO13-1 team van voetbalclub VV Oldenzaal kunnen dit seizoen beschikken over prachtige, nieuwe trainingspakken Lees meer »
Sport & Vrijetijd Helletocht is ATB-veldtourtocht vol verrassingen en uitdagingen Voor de 19e keer staat op zondag 12 november de Helletocht op het programma. De toertocht voor ATB-ers doet zijn naam alle eer aan. Het parcours over het heuvelachtige terrein rond het dorp De Lutte... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Sportverkiezing weer open voor kandidaten Op 5 januari 2018 worden de sportverkiezingen van Oldenzaal voor de dertigste keer gehouden. Sport Support Oldenzaal (SSO) wil de beste sporters een podium geven. Op dit moment is SSO druk bezig om... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Vanentoernooi Hantei Judo groot succes Zondag 8 oktober streden bijna 40 judoka’s om de prijzen en eer in de mooie dojo aan de Molenstraat 41 in Oldenzaal. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Padel-spelers Quick presteren sterk op NK Afgelopen weekend zijn de eerste Nederlandse Padelkampioenschappen in Rotterdam gespeeld. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Padel-inloop en bokbiertoernooi bij Quick Tennis & Padel Vanaf oktober vindt er bij Quick Tennis & Padel iedere woensdagavond (in het winterseizoen) een padel-inloop plaats voor leden en niet-leden. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Sport en cultuurmarkt van BoesCoolFit en BoesCoolTuur laat kinderen kennismaken met sport en cultuur Komende zondagmiddag vindt in en rond de sportzaal van het Thijcollege de sport- en cultuurmarkt plaats van BoesCoolFit en BoesCoolTuur. Het doel is om de kinderen kennis te laten maken en... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Sponsors voorzien Bully Meisjes D2 van trainingstenues en sporttassen De hockeymeisjes van het D2-selectieteam van de Oldenzaalse Hockeyclub Bully gaan de competitie in met spiksplinternieuwe trainingstenues en sporttassen. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Brons voor Lynn olde Wiefferink bij NK zitcompetitie paardrijden De zaterdag verreden halve finale en finale van de Harry´s Horse Zitcompetitie zullen niet snel worden vergeten. Traditiegetrouw wordt dit sluitstuk van de KNHS-FNRS Zitcompetitie tijdens Horse Event... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Bijzonder geslaagde benefietwedstrijd ten bate van KWF kankerbestrijding door vrienden Niels Dijkhuis Afgelopen zaterdag zat de hoofdtribune van Quick ’20 mooi vol met familie, vrienden en kennissen van de onlangs overleden Niels Dijkhuis. De jeugdspeler van Quick ’20 overleed in juni van dit jaar... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Laatste Ride for the Roses-rit levert 17 mille op voor KWF Afgelopen zaterdag heeft een groep van vijftig fietsers en twintig vrijwilligers een tocht gefietst van 95 km door het Twentse Landschap. Helaas was dit na 14 jaar de allerlaatste editie van de Pre... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Oldenzaals bedrijf Jähnig + Ter Braak verbindt naam voor drie jaar aan Boeskool Beachgames Met het bedrijf Jähnig + Ter Braak hebben de organisatoren van de Boeskool Beachgames voor drie jaar een nieuwe sponsor. Tot en met de editie in 2019 zal het toernooi door het leven gaan als de... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Europees kampioene Jill Roord krijgt burgemeester op bezoek voor haar vertrek naar Bayern München Inmiddels is de feestvreugde rond de Oranje-leeuwinnen weer geluwd en zijn de voetbalsters weer begonnen aan hun nieuwe seizoen in de diverse competities. Dat geldt ook voor de Oldenzaalse Jill Roord... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Voetbalmeiden van FC Berghuizen beleven droomdag als vlaggendragers en mascottes van Oranje-dames Het zijn zo van die uitnodigingen waar je als vereniging heel aangenaam mee verrast kunt worden. De meiden van FC Berghuizen zijn al jaren voortrekkers als het gaat om de promotie van voetbal voor... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Plezier en voetbal gaan hand in hand bij voetbal-drie3daagse Skills2Score Elk kind kijkt er weer naar uit, de zomervakantie. Ook in de agenda van Skills2Score stond de eerste vakantieweek groot omcirkeld. In deze week organiseerde Skills2Score namelijk weer een te gekke... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Geslaagde Tour fietstocht Senioren Gym als afsluiting van het gymnastiek-seizoen OLDENZAAL - Bijna alle leden van de Senioren Gym Oldenzaal hebben afgelopen woensdagmiddag deelgenomen aan de traditionele fietstocht voor de zomervakantie, ter afsluiting van het seizoen. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Geslaagd Brookhuis Boeskool Open Toernooi bij OLTC Ready OTLC Ready tekent voor een prachtig verlopen toernooi. Met maar liefst 340 inschrijvingen had Cecile Groenewold (toernooidirecteur) met haar commissie er een zware kluif aan om alle partijen rond te... Lees meer »
Sport & Vrijetijd De Toekomst wint zowel bij de veteranen als senioren Onlangs werden er onder grote belangstelling de finales klootschieten van de KTO afgewerkt in in Noord Deurningen. De Toekomst won evenals vorig jaar de cup voor de veteranen in een zeer spannende... Lees meer »